"לבחור את הקצב ולא את הנתח"
לאחר 20 שנה של פעילות ותוך הכרות עמוקה עם שוק הבשר טרי בישראל למדנו שהצלחה של מנות מבשר טרי תלוייה במספר רב של גורמים (גיל, זן,מין, גידול, הובלות, פירוק, טיפול, התאמה, בישול, הגשה ועוד).
קצב טוב ידע לבחור עבור הלקוח נתח בשר טרי שיתאים בדיוק עבורו ועבור התקציב שלו.
אנחנו קונים בשר בקר טרי ישירות ממגדלים או מבית המטבחיים , פירוק הבשר יישון הבשר והחיתוך שלו נעשה אצלנו כך שאנחנו מדלגים על שלב בשרשרת הערך. קישור למחירון
התוצאה - הלקוח מרוויח בשר איכותי עבור מחיר זול יותר מאשר רשתות השיווק וחנויות בשר אחרות.
http://www.ketzale.co.il
|
: תיאור העסק
|
|