המדביר המרכזי
|
|
כתובת :
פריסה ארצית בנימין אברהן 18
|
|
מומחים להדברה במסעדות , מטבחים ומפעלי מזון!
מומחים להדברת תיקן גרמני! בשיטות מתקדמות.
ללא צורך בסגירת המטבח לשם ביצוע ההדברה...
ללא צורך בהשארת צוות כדי לארוז את המטבח...
ללא צורך בשטיפת המטבח לאחא ההדברה...
אז אם נמאס לכם לראות את התיקן הגרמני מסתובב לכם מול העניים וחלילה מול הלקוחות ,
זה הזמן לפנות אלינו לנו יש את הפיתרון! הצלחה בטוחה...
|
http://www.pd-home.co.il
|
|
כצל'ה
|
|
כתובת :
הוד השרון מרכז שרונה כפר סבא
|
|
"לבחור את הקצב ולא את הנתח"
לאחר 20 שנה של פעילות ותוך הכרות עמוקה עם שוק הבשר טרי בישראל למדנו שהצלחה של מנות מבשר טרי תלוייה במספר רב של גורמים (גיל, זן,מין, גידול, הובלות, פירוק, טיפול, התאמה, בישול, הגשה ועוד).
קצב טוב ידע לבחור עבור הלקוח נתח בשר טרי שיתאים בדיוק עבורו ועבור התקציב שלו.
אנחנו קונים בשר בקר טרי ישירות ממגדלים או מבית המטבחיים , פירוק הבשר יישון הבשר והחיתוך שלו נעשה אצלנו כך שאנחנו מדלגים על שלב בשרשרת הערך. קישור למחירון
התוצאה - הלקוח מרוויח בשר איכותי עבור מחיר זול י
|
|
|
|
|
|
נמצאו
2 עסקים מתאימים לחיפוש המבוקש
|
|
|
|
|
ketzale@netvision.net.il
|
: דוא"ל |
|
הוד השרון מרכז שרונה כפר סבא |
: כתובת העסק |
|
09-7401091 |
: טלפון |
|
|
: נייד |
|
|
: פקס |
|
"לבחור את הקצב ולא את הנתח"
לאחר 20 שנה של פעילות ותוך הכרות עמוקה עם שוק הבשר טרי בישראל למדנו שהצלחה של מנות מבשר טרי תלוייה במספר רב של גורמים (גיל, זן,מין, גידול, הובלות, פירוק, טיפול, התאמה, בישול, הגשה ועוד).
קצב טוב ידע לבחור עבור הלקוח נתח בשר טרי שיתאים בדיוק עבורו ועבור התקציב שלו.
אנחנו קונים בשר בקר טרי ישירות ממגדלים או מבית המטבחיים , פירוק הבשר יישון הבשר והחיתוך שלו נעשה אצלנו כך שאנחנו מדלגים על שלב בשרשרת הערך. קישור למחירון
התוצאה - הלקוח מרוויח בשר איכותי עבור מחיר זול י
|
: תיאור העסק |
|
http://landing.localbiz.co.il/+/672 |
: אתר אינטרנט |
|
|
|
|
|
|
|
|
|